• Recent
1 Stks/partij 338 stalen ouderwetse vulpen gratis verzending

1 Stks/partij 338 stalen ouderwetse vulpen gratis verzending

Rating 
€ 2.00
€ 2.91
-31 %

Productcijfer
Op Voorraad

product details Onze producten : Gebruiken we echte foto's van onze producten laten zien, wat je ziet, wat je krijgt.Omvang fout +- 3cm is normaal. De lichteffecten kleur verschil is normaal.Onze service : U kunt chatten met ons op voor eventuele vragen via trademanager, wij zullen reageren u juiste manier, als we niet online zijn, stuur dan een e- mail ons, wij zullen contact met u op binnen24 uur. Betaling :
wij accepteren Escrow, credit card, visum, meester, ttengeld boekers. als je nodig hebt om te betalen ons op andere manieren, neem dan zo vriendelijk contact met ons op via e-mail of trademanager online. Vóór betaling, gelieve dubbel te controleren uw levering van informatie : adres, naam, postcode, telefoonnummers, enz.terug term :
In het geval u een gebrekkig punt ontvangen, de klant heeft tot 7 dagen vanaf de datum van ontvangst van aanvraag voor terugbetaling of een uitwisseling voor een nieuwe.
In het geval u ontving een verkeerde item, items moeten worden teruggestuurd in de originele en ongebruikte staat en moet ook worden in de originele doos en het verpakkingsmateriaal.
In een dergelijk geval, vragen we dat u onmiddellijk contact met ons op zodat we kunnen herstellen de situatie.Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en wij waarderen uw bedrijf.   

Gegevensblad

Kleur:
silver
Type:
Fountain Pen
Modelnummer:
338
Speciale toepassing:
Schrijven
Nib Type:
Standard Type
Merknaam:
Genkky
Materiaal punt vulpen:
Other Metals
Materiaal:
Metaal
Writing Point:
0.5mm
Verpakking:
Loose
Nib Material:
Iraurita

Beste verkopers