• Recent
HOT-50 Miles Booster Actieve Indoor HD Digitale TV Antenne Antenne 25DB Gain HDTV

HOT-50 Miles Booster Actieve Indoor HD Digitale TV Antenne Antenne 25DB Gain HDTV

Rating 
€ 8.00
€ 9.58
-16 %

Productcijfer
Op Voorraad

Reat HDTV indoor antenne! u zal versteld staan de prestaties! deze antenne geeft u krokante clear HDTV 1080 p foto en veel meer kanalen. Als bonus de versterker die is geleverd met het krijgt de power via een usb-poort die helpt om alles in een plaats, niet nodig een extra socket.
de installatie is een eitje. geen problemen dan ook. er zijn een paar eenvoudige stekkers en dan het is klaar worden gebruikt. het duurt alleen paar minuten om start kijken HD kanalen! deze antenne werkt tot 50 mijl weg van de station. het is platte, komt met stickers om hangen en niet nemen veel kamer en niet vallen.
het trekt in veel kanalen met grote receptie. bijvoorbeeld, de HD kanalen zijn meestal beter dan de Sky HD. zeer eenvoudig te gebruiken : gewoon hit de set up/zoeken kanalen op uw TV en dat het. 50 mijl bereik om toegang Over de Air TV kanalen zonder kabel of satelliet abonnement. nooit betalen enorm dure kabel of satelliet vergoedingen weer!
gemakkelijk Te Installeren & Set Up : gemakkelijk om plaats hoge op een raam of muur of plat op tafel of achter de TV voor grote receptie om horloge crystal clear HD toont! snelle setup in 3 stappen-Uitpakken, Plug in, en Scan kanalen.
slanke Bouwen & Hoge Prestaties : Zwarte kleur. Ultra dunne maar hoge prestaties de Antenne doen. zal het niet nemen te veel van uw huis 's ruimte. Nogal gemakkelijk en snel te installeren.
13ft Lange Kabel & Ondersteunt Full HD : 13ft lange kabel maakt het makkelijker voor u om plaats de antenne in uw huis om de beste receptie, vooral voor klanten wiens televisies zijn niet buurt windows. trouwens, bezoek " antennaweb.org " of " antennapoint.com " controleren hoeveel broadcast torens omliggende u binnen 50 mijl, het ontvangt gratis High Definition TV broadcast signalen (zoals ABC, CBS, NBC, Fox, de CW, en PBS).
1. Werken Frequentie : VHF (172-240 Mhz) UHF (470-860 Mhz)
2. VSWR : Minder dan gelijk 1.5
3. Impedantie : 75 Ohm
4. LNA Gain : 25d B
verzending :
wanneer je een order, kies een verzendmethode en voor de bestelling inclusief de verzendkosten. we de items binnen 7 dagen uw betaling is voltooid.
We doen geen garantie levertijd internationale zendingen vanwege verschillen in de tijden in landen, die invloed kunnen hoe snel uw product wordt gecontroleerd. let kopers verantwoordelijk voor alle extra douaneheffing, makelaarskosten, rechten, en de belastingen bij invoer in uw land. deze extra kosten kunnen worden verzameld op tijd van levering.
we niet terugbetalen verzendkosten voor geweigerde zendingen.
de verzendkosten bevat geen import belastingen, en kopers verantwoordelijk voor douanerechten.Returns :
We doen ons best om onze klanten het beste dat we kunnen.
wij betalen u als u de items binnen 15 dagen uw ontvangst van de artikelen voor elke reden. echter, moet de koper ervoor dat de items zijn geretourneerd in originele voorwaarden.
als de items zijn beschadigd of verloren wanneer ze geretourneerd, de koper verantwoordelijk voor dergelijke schade of verlies, en we zullen niet geven de koper een volledige terugbetaling.
koper moet proberen om een claim met de logistieke bedrijf om de kosten van schade of verlies. de koper verantwoordelijk voor de verzendkosten om de items.garantie & Onderhoud :
wij bieden de 1-month gratis vervanging.
kopers kan voor een vervanging binnen 15 dagen uw ontvangst van de product koper moet het product retourneren in de originele voorwaarden ons en moeten de verzendkosten voor retourzending.

Gegevensblad

Merknaam:
Fasdga
Modelnummer:
CLCU-I
Type:
Binnen
Pakket:
Ja

Beste verkopers