• Recent
LPSECURITY 100 kg gewicht Naar Binnen Automatische Swing deuropener/draaideuraandrijving dichter (keypad, deurslot, ir sensor)

LPSECURITY 100 kg gewicht Naar Binnen Automatische Swing deuropener/draaideuraandrijving dichter (keypad, deurslot, ir sensor)

Rating 
€ 245.00
€ 245.14
-0 %

Productcijfer
Op Voorraad

producten Kenmerken : een. met de technologie van encoder, borstelloze motor, en wormen en tandwielen, ultra-stille bediening is bereikt. B. met multifunctionele interface en veelzijdige afstandsbediening technologie, de functies van dubbele deur interlock en positie feedback, etc. zijn gerealiseerd. C. Push-en-functie open en veiligheid bescherming functie (voorkomen de deur linksom sluiten wanneer het geblokkeerd) zijn ontworpen. D. het kan worden afgestemd met handmatige afstandsbediening, sensoren, knoppen en deur controles, etc. Product Overviews verstrekken optioneel oplossingen voor de automatische 90 ° kant-opgehangen deuren, en waardoor de deur worden een soort handige service dan een barrière de moderne building systeem. het kan op de standaard deuren dat gewicht tot 100 kg en zijn 1200mm in breedte. En de deur-opening hoek worden aangepast. Vergeleken met andere beroemde producten, het is handiger installeren en gebruiken, en kan automatisch regelen de operationele apparaat van side-opgehangen deuren. afgezien van dat, het tikte een gloednieuwe toepassing veld met zijn doorframe systeem niet alleen grootschalige pulic gebouwen maar ook aanbieden een optionele oplossing om de gebouwen en huizen die geen structurele barrières. wat meer is, zijn ultra-stille bediening maakt het bijzonder geschikte de noise-gevoelige plaatsen (zoals de deur van bediening kamers, ziekenhuis doorgangen, senior klinieken, kantoorgebouwen, secert organen, business hotals, senior appartement gebouwen en leider kantoor, etc.) zeer licht (ongeveer 4.5 kg) en delicate, en kan direct geïnstalleerd op de deur of deurpost. geblokkeerd), etc en kan in elke situaties. Vooral met zijn onvergelijkbare prijs prestatie verhouding en bijpassende met deur controles, remote monitoring sensoren, de CD-70 product kan absoluut zorgen je waard het

Gegevensblad

Merknaam:
LPSECURITY
Modelnummer:
02

Beste verkopers