• Recent
Valenwigs Clip In Hair Extensions Volledige Hoofd voor Vrouwen Clips in Haarstukje Lange Rechte Synthetische Haarverlenging Kanekalon Haar

Valenwigs Clip In Hair Extensions Volledige Hoofd voor Vrouwen Clips in Haarstukje Lange Rechte Synthetische Haarverlenging Kanekalon Haar

Rating 
€ 23.72

Productcijfer
Op Voorraad

kenmerken : -zonder gedoe lijmen, tapes of weeft. -gemakkelijk om clip in (7 stks van een set) -100% Japan Kanekalon hoge kwaliteit haar, vergelijkbare menselijk haar -instant volheid & lengte -verschillende kleur selectie -kan rechtzetten, krul (maar temperatuur moet tussen 180-240 graden) een set van 7 Stuks :
1 stks-8 inch stuk (voor de achterkant van het hoofd) met 4 clips
2 stks-6 inch stukken (voor de achterkant van het hoofd) met 3 clips
2 stks-4 inch stukken (voor de zijkanten van de hoofd) met 2 clips
2 stks-2 inch stukken (voor de zijkanten van de hoofd) met 1 clip    
waarschuwing : kachel ijzeren zou te hot en oncontroleerbare, zodat het zou schade je haar gemakkelijk daarom raden we het gebruik van elektrische ijzer in plaats, aslo kunt u bestelling curl en straight stijl tegelijk merken : 1. invloed van licht en helderheid, kunnen er enkele kleine verschillen tussen de kleurtoon van de foto en de werkelijke item. 2. De eerste tijd u gebruikt, lichte haaruitval is een normaal verschijnsel. En u kunt zelf snoeien de haar volgens uw behoefte. 1. Maak een deel lijn aan de bott om van uw hoofd, clip in de 2 clips stuk gewoon langs dit deel 2. De vuist en ruimen de haar om een pruik 3. Put een laag haar cover, op een laag pruik 4. Schotel up hia kant van de haar klaar te halen een pruik 5. Voorafgaand Aan ruimen de haar om een pruik 6. Put een laag haar ruimen de cover 1). Wassen en staat haar regelmatig 2). detangle haar voordat wassen. wrijf of twish haar 3). Voeg milde shanpoo om cool water en swish haar schoon. spoel grondig. 4). Dep het overtollige water met handdoek en laat haar om droog natuurlijk. niet blootstellenom zon. 5). kam krullend haar zachtjes met uw vingers. niet borstel 6). Borstel steil haar in een neerwaartse motion straght met de uiteinden. werk deuiteinden.werk je weg tot de wortels 7). bepaalde items moet niet geborsteld. EG vlechten, DOME, TTC, raadpleeg uwhaar stylisals in twijfel. 8). Haar kan verward als algemene zorg richtingen worden niet goed gevolgd. kan je stijl uw haar met krultangen en andere warmte gereedschap, dankzij Futura revolutionairehittebestendig formule en Gaan van rechte om krullend haar en weer terug terwijl zachte textuur en bouncy lichaam. doet het krijgen tangled?
tegenstelling de menselijk haar, de synthetisch haar fiber kan krijgen tangled na 2-3 draagt omdat de synthetische kleding dat bouwen up statische, especilly in winter. voorkomen het, vriendelijk kunt u een spuitfles en zet sommige conditioner in, dan vullen met water. Spray in het haar extensions. zal het haar extensions niet zeer droog en voorkomen verward raken in sommige mate. kan Ik krul de extensions? ja, u kunt. De hair extensions is de warmte-vriendelijke haar fiber zodat u gerestyled het met de schaar of krultang. zal Het beter om nat haar extensions voordat u krul de haar die zal maken u krul de haar gemakkelijker. Echter niet als de real haar, het niet makkelijk om een grote krullend hetzelfde als het voordat. De hair extensions fabriek is behulp de speciale apparatuur om een grote krullend. wat moet Ik doen als de hair extensions ziet onnatuurlijke? 1. Brush out de hair extensions dus er zijn geen knopen links. 2. Spuiten met matte afwerking spray 3.

Gegevensblad

Stretched Length:
14inches, 16inches, 18inches, 20inches
Gewicht per pakket:
70g/Set
Textuur:
Stijl
Items per Package:
7pcs/set
Material Grade:
Kanekalon
Color Type:
Pure Color
Merknaam:
valenwigs
Can Be Permed:
Ja

Beste verkopers