• Recent
Voor Sony Xperia XA Flip Leather Case Stand Portemonnee Casefor sony xperia xa voor sony xperia xa F3111 F3113 F3115 case Card houder

Voor Sony Xperia XA Flip Leather Case Stand Portemonnee Casefor sony xperia xa voor sony xperia xa F3111 F3113 F3115 case Card houder

Rating 
€ 3.98

Productcijfer
Op Voorraad

voor Sony Xperia XA Flip Leather Case Stand Portemonnee Casefor sony xperia xa voor sony xperia xa F3111 F3113 F3115 case Kaarthouder Telefoon Cover Feedback :
1. zijn we afhankelijk van onze klantentevredenheid om af te slagen. Daarom, uw feedback is zeer belangrijk voor ons.
2. als u tevreden bent met onze punten, te verlaten gelieve ons positieve feedback.
3. contact met ons op via e- mailen of onze handel manager voor het verlaten van een negatieve of neutrale feedback. We zullen omgaan met u om eventuele problemen op te lossen zo spoedig mogelijk.
 
Na de dienst :
Zullen we controleren de goederen kwaliteit vóór verzending. Als er een aantal onverwachte problemen gebeuren, we hopen om de problemen op te lossen met koper door vriendelijke op de volgende manieren :
1. indien de kwaliteit probleem, koper kan dienen pleiten binnen 15 dagen na ontvangst van de goederen, koper moet zorgen voor foto's of video en andere bewijzen aan verkoper voor te identificeren.
2. kwaliteit van het product verwerking programma :
1) de koper de terugkeer van de goederen naar ons en verantwoordelijk voor terugkeer het verschepen kosten; na ontvangst van de goederen, sturen wij een nieuw product aan de koper en betalen voor de verzendkosten te verzenden.

Gegevensblad

Functie:
Met Card Pocket,Kickstand,Dirt-resistant
Ontwerp:
Gedessineerde,Vintage
Type:
Wallet Case
Retail Package:
Nee
grootte:
For Sony Xperia XA case
Merknaam:
BYHeYang
Eigenschappen:
PU Leather Wallet Cover
Compatibel merk:
For Sony Xperia XA case
Type:
Case

Beste verkopers