• Recent
FBIL-Houten Schuifdeuren Blok Puzzel. Handgemaakte Houten Puzzels, Een Klassieke 3d Houten Brain Teaser met een Een geavanceerde Klotski Puzzel fo

FBIL-Houten Schuifdeuren Blok Puzzel. Handgemaakte Houten Puzzels, Een Klassieke 3d Houten Brain Teaser met een Een geavanceerde Klotski Puzzel fo

Rating 
€ 3.00
€ 3.02
-1 %

Productcijfer
Op Voorraad

VOOR ALLE AGED : Klotski Hua Raung Dao Puzzel verhogen de intelligentie van de kinderen, om release de werkdruk van de volwassenen, helpen voorkomen een daling geheugen van ouderen. Geniet uur plezier met je familie en vrienden.
BESTE GIFT : geen een valt uit liefde met een Geavanceerde Klotski Hua Raung Dao Puzzel. Perfecte Kerstcadeau/Verjaardag Gift. deze Houten Brain Teaser nooit zal gaan van stijl.
HANDGEMAAKTE PUZZELS : Handgemaakte Houten Puzzels voor Volwassenen en Kinderen.
kleur : Hout kleur + rood + zwart + wit
materiaal : hout
de vierkante vertegenwoordigt de zon. de object van het spel is om slide de zon door de opening onderaan waardoor een " Instelling Zon ". de stukken kan alleen worden verplaatst door sliding. beginnen de game in de " Middaguur " Moeilijkheidsgraad : 3 (Moeilijk)
grootte over : 11.5*9.5*2.8 cm
pakket Inhoud :
1 * educatief speelgoed
alleen de bovenstaande pakket inhoud, andere producten zijn niet inbegrepen.
opmerking : licht schieten en verschillende displays kan de kleur van de item in de foto een beetje anders de echte ding. de meting toegestaan fout is +/-1-3 cm.

Gegevensblad

Merknaam:
Olago
Materiaal:
Hout

Beste verkopers