• Recent
Rvs Weldless Whirlpool Arm, 1/2 NPT, groothandel en Retail

Rvs Weldless Whirlpool Arm, 1/2 NPT, groothandel en Retail

Rating 
€ 13.30

Productcijfer
Op Voorraad

De kit is voorzien van een 1/2" 2 stuk kogelkraan, een 1/2" barb naadloos en een waterkoker schot. De binnenste prikkeldraad elleboog is 3/8".
Deze apparatuur zal u toelaten om het bereiken van een perfecte whirlpool in uw waterkoker. Gewoon uw pomp wort uit uw kogelkraan, in dit stuk, die zal jet rond de binnenkant van de ketel, de vorming van een sterke whirlpool.        Ja, wij combineren het verschepen!Als u vragen heeft op de verzendkosten, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren via aliexpress e-mail voordat u koopt item( s).Betaling :
We accepteren escrow alleen. Credit card is eenvoudig aan te brengen op de escrow betaling. Verzending en facturering adressen moeten aanpassen.
Betaling moet worden verzonden binnen 5 dagen na veiling einde. Anders item( s) zal opnieuw aanbieden en onbetaalde geval zal overwegen.Verzendkosten :
We altijd het schip de item( s) binnen 5 werkdagen( zaterdag& vakantie niet inbegrepen) na ontvangst van de betaling.
Item( s) zal worden verzonden door register luchtpost met het volgen van aantal.
Het duurt ongeveer 15-20 werkdagen voor verzending ons, canada, verenigd koninkrijk, australië en japan 20-30 werkdagen naar andere landen.
6-8 weken schip brazilië, spanje, italië of andere landen naar andere landen geen gespecificeerd.
Verschepen tijd misschien beïnvloed door de douane vertraging, vakantie, gebeurtenissen of andere onzekerheden. Konden we niet garanderen dat de aankomsttijd.
Zorg ervoor dat u akkoord gaat met de levertijd vóór inkoop.
Als je zou willen om uit te kiezen voor een andere sneller uitgedrukt, neem dan contact met mij op voor de aankoop van.Feedback :
We zijn toegewijd aan uw postive feedback na ontvangst van uw betaling. Als om welke reden u niet het gevoel dat we hebben verdiend
Postive feedback, gelieve te voelen vrij om ons te contacteren via e-mail aliexpress, we zullen zo snel mogelijk te communiceren om een probleem op te lossen.
Vertrekken we positieve feedback voor alle aankopen en waarderen u het delen van uw uitstekende ervaring met andere aliexpressers!Garanderen :
Wij garanderen dat alle post beschrijvingen zijn nauwkeurig. In het geval dat is defect of een item je kreeg de verkeerde item,
Contact met ons op via e-mail aliexpress. We zullen blij zijn om eventuele problemen op te lossen zo snel mogelijk.Terug :
Winst of uitwisselingen worden geaccepteerd op de meeste ongebruikte items binnen 14 dagen na ontvangst, maar de klant hav eto de extra te betalen verzendkosten.
Neem dan contact met ons op voordat u terugkeert het item( s).Houd er rekening mee :
Invoerrechten, belastingen en heffingen zijn niet inbegrepen in de prijs of het item verzendkosten. Deze kosten zijn de koper verantwoordelijkheid.
Neem dan contact op met uw land douanekantoor om te bepalen wat deze extra kosten zullen voorafgaand aan het bieden/kopen.
Deze kosten zijn normaal verzameld door het leveren van vracht( verzending) bedrijf of wanneer u kiest het item
& ndash; niet te verwarren voor extra verzendkosten.       faq                          1 Q : Hoe kan ik betalen voor mijn shopping?                Een : We accepteren escrow alleen. Credit card is eenvoudig aan te brengen op de escrow betaling.    2 Q : Doet het item( s) scheepvaart met de tracking nummer?          Een : Ja, alle items ia verzending met de tracking nummer in elke bestelling, en je kunt zien dat de verzendstatus op de bijbehorende website.

Gegevensblad

Type:
Bar accessoires
Materiaal:
Roestvrijstaal
Baraccessoires:
Brewer Hardware
is_customized:
Yes

Beste verkopers