• Recent
Voor Nokia X2 X2 Dual SIM X2DS Lichi Textuur Lederen Case Pouch Flip case met 2 Kaarthouder en pouch slot

Voor Nokia X2 X2 Dual SIM X2DS Lichi Textuur Lederen Case Pouch Flip case met 2 Kaarthouder en pouch slot

Rating 
€ 2.00
€ 2.49
-20 %

Productcijfer
Op Voorraad

deze cover is Voor Nokia X2 X2 Dual SIM X2 DS, 100 procent nieuw met hoge kwaliteit.
er een overeenkomstige hole camera, zonder de mobiele telefoon, kan foto 's. 
Ergonmic ontwerp en afgestemd op de opgegeven model. gemakkelijk om fit, gewoon clip je telefoon in de plastic shell bevestigd op rechts binnenzijde van de case. Slim fit zorgt uw telefoon niet look voelen omvangrijk. * als de goederen u ontvangen niet we beschreven, terug te sturen zonder risico!
maar let : gebaseerd op de verschillende display, de kleur zal een kleine aberratie, hoop mijn lieve koper begrijpen, bedankt : )   's tonen :    wij zullen aan ESCROW adres. zorgen Gelieve uw adres in ESCROW is afgestemd met uw verzendadres voordat u betaalt Service : 1. We leveren een goede kwaliteit product, als u een kwaliteitsprobleem over het item, gelieve ons binnen 3 dagen na het ontvangen.2. Terugkeer of uitwisseling, item moet worden geretourneerd in nieuwe staat zoals ontvangen met alle begeleid accessoires en literatuur, inclusief de originele verpakking. Item moet NIET WORDEN USDEDop alle.
3. zal Koperverantwoordelijk voor de terugkeer verzendkostenen de transactiekosten van de totale product aankoop. Feedback : We streven de beste service, als u tevreden met onze item, geef ons eenpositieve feedback, die zal ons een beter ontwikkeling. bedankt voor uw bezoek. genieten een goede winkelen op onze winkel.wij zullen aan ESCROW adres. zorgen Gelieve uw adres in ESCROW is afgestemd met uw verzendadres voordat u betaalt Service : 1. We leveren een goede kwaliteit product, als u een kwaliteitsprobleem over het item, gelieve ons binnen 3 dagen na het ontvangen. 2. Terugkeer of uitwisseling, item moet worden geretourneerd in nieuwe staat zoals ontvangen met alle begeleid accessoires en literatuur, inclusief de originele verpakking. Item moet NIET WORDEN USDED op alle. 3. Koper verantwoordelijk voor de terugkeer verzendkosten en de transactiekosten van de totale product aankoop. Feedback : We streven de beste service, als u tevreden met onze item, geef ons een positieve feedback, die zal ons een beter ontwikkeling. bedankt voor uw bezoek. genieten een goede winkelen op onze winkel.

Gegevensblad

Retail Package:
Nee
Functie:
Dirt-resistant
Compatibel merk:
Nokia
Merknaam:
INSOU
Type:
Flip Case
Ontwerp:
Dier,Vlakte,Metallic,Business,Cute

Beste verkopers